PST Technical Support Homepage PST Technical Support Homepage

Welcome Guest RegisterLogin Search The Forum Display List of Forum Members
All Forums
Updates
Subject Topic: Build 754(?) Post ReplyPost New Topic
Viewjeffrey.william'sProfileSearch for other posts byjeffrey.williamQuotejeffrey.williamSend Private MessageAdd to Buddy List
jeffrey.williamon 23August2004 at 8:23pm - IP Logged
Message posted by
jeffrey.william
Guest
Guest
United States
23August2004
6Posts

hello

Ran ManagePro tonight and got the message to update to the next build (754 I think). Ran it twice but it bombed both times at:

red_bend download\Prod_4122CABC_8c48s1.vcd

with the error

I/O error on the file Input/Output error. Installation will now terminate.

thought you guys should know.

jeff



-----------------
Jeffrey J. Williams, PMP
Dept of Public Instruction/ITS
HR Delivery Manager
Raleigh, NC

Viewadmin'sProfileSearch for other posts byadminQuoteadminSend Private MessageAdd to Buddy List
adminon 27August2004 at 11:14am - IP Logged
Message posted by
admin
Forum Admin
Forum Administrator
United States
29March2001
180Posts
further instructions.

- PST Tech Support

Hi Jeff,

The most common reason the updater doesn't work correctly is realated to local PC access rights. For ManagePro to update correctly, you must have administrator rights to the PC you are updating.

Other problems are most often centered on the following:

1. Pop-Up Block Software - Temporary disable while performing the install

2. Spyware Detection Software - Temporary disable while performing the install

3. Corporate security policy settings that do not allow users to add/remove/update Windows registry or system32 settings

4. Corporate firewall settings that do not allow executable file updates from the web.

Please check with your IT department to see if any of these issues apply. If there are still issues, contact


Viewjeffrey.william'sProfileSearch for other posts byjeffrey.williamQuotejeffrey.williamSend Private MessageAdd to Buddy List
jeffrey.williamon 30August2004 at 5:30pm - IP Logged
Message posted by
jeffrey.william
Guest
Guest
United States
23August2004
6Posts

Hello

the problem may have been the pop-up blocker software. I ran it again a day or so later and everything worked out alright.

Many thanks



-----------------
Jeffrey J. Williams, PMP
Dept of Public Instruction/ITS
HR Delivery Manager
Raleigh, NC

If you wish to post a reply to this thread you must firstLogin
If you are not already registered you must firstregister

Forum Jump Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Powered by Web Wiz Forums version 6.32
Copyright 2001-2002 Web Wiz Guide